?

Log in

No account? Create an account

Best ever made!

Jan. 5th, 2010 | 01:08 pm


Here is a new princess borne and she bis brown as chocolate or green ^^

Jan. 3rd, 2010 | 02:49 pm


The master of insanely but brilliant stuff is back

Dec. 26th, 2009 | 12:59 pm

de 2e trailer voor de Tim Burton film
Alice in wonderland.

Deze trailer is echt veel beter dan de eerste ik kan echt niet wachten!

http://www.youtube.com/watch?v=pMiCJefpn9Q

Heppy christmas ^^

Dec. 26th, 2009 | 12:53 pm


Joris Showroom

Dec. 8th, 2009 | 03:08 pm

Sinds een aantal weekjes is Showroom weer op tv. Ik ben er helemaal verlingert aan en ik denk dat veel van jullie het ook wel leuk vinden. Vorige week was er een aflevering waarin Joris het huis van Ed van Heck bezoekt. Ik heb de aflevering nu 4x gezien maar de man is zo inspirerend dat ik er geen genoeg van kan krijgen. Ik heb het filmpje hier onder geplakt voor het geval jullie het ook willen zien. Eerst krijg je een stukje over "de ganzenfluisteraar" dat is ook mooi hoor ^^ maar daarna komt Ed. Vanavond komt er weer een aflevering. Ik ben benieuwd wie ze nu hebben gevonden!


Vals plat

Nov. 29th, 2009 | 07:54 pmJe ziet mij een paar keer kort :P
ik vond het een mooie uitzending ley !

The love couple

Nov. 29th, 2009 | 03:07 pm


O ja de vrouw had het ras ook fout hij is namelijk een peking widder ^^

Mijn nieuwe bun is mishandelt

Nov. 28th, 2009 | 07:54 pm

Vandaag heb ik een konijntje opgehaald die ik op marktplaats heb gevonden. Ik had daar een oproepje geplaatst voor een gecastreerde ram uit de omgeving Amersfoort want ik heb geen auto. Nu kreeg ik daar meteen een reactie op van een vrouw die een Teddy had die ook alleen zat en dat ze dat zielig vond. Ze legde uit dat ze een paar maanden terug een pup had gekocht van een nogal groot ras en dat die 2 elkaar niet zo lagen. (Hij ging hem reiden). Ze vertelde me dat ze een echte dierenliefhebber was en dat ze veel van haar nijn hield maar dat het niet langer ging. Ik heb netjes wat contact over en weer gehad en ik had wel het idee dat ze wel wist hoe konijnen in elkaar zaten enzo.

Dus vandaag de grote dag ik mocht hem op komen halen. Kom ik daar wordt ik verwelkomt door een troep/roedel honden. Groot huis je weet wel ideaal plaatje. De vrouw zegt : "En hier is hij dan" Achter de bank staat een kooitje van niet eens een halve meter! Ik schat 40 cm. En daar zat hij idd in elkaar gedoken. Op houtsnippers zonder iets in dat hokje behalve een bakje voer wat zo klein was dat ik schat dat het voor muizen is bedoeld -___-"
Ik schrik, en beet hard op mijn lip. Ik wist een ding zeker .... hij gaat met mij mee en snel.

Na controle constateer ik de volgende dingen:
- Zijn vacht is verfilt
- Hij heeft een vieze neus
- Nog nooit zijn nagels geknipt
- geen inentingen
- lange tanden (ga naar de DA om dat te laten controleren)
- erg schuw

O ja ze gaf en ook nooit hooi/stro of groen voer daar hield hij niet van zij ze. Hij lijkt wel lekker te klikken met mijn meisje. Ze geeft hem kusjes en hij laat het toe. Wat zouden jullie doen in zo'n situatie houden of naar de opvang brengen? Ik weet niet wat beter voor hem is. Hoe maar ik een getraumatiseerd en schuw konijntje weer tam?

Aww gemeen he!


Hij lijkt op deze maar dan wit met blauwe ogen ^^
Lief !!!

Aww cute (more pink:P )

Nov. 28th, 2009 | 12:58 am

I wish I was this cute ^^

Bah weer ziek :(

Nov. 26th, 2009 | 04:08 pm

Waarschijnlijk omdat ik de afgelopen tijd te veel heb gewerkt en te weinig aan mezelf heb gedacht ben ik weer ziek :( Ley had me al gewaarschuwd maar ik ben mischien net als hugo wel een beetje workoholic.
Dus zit ik aan mijn mac vast :( ga ik toch weer zitten werken (omdat het toch af moet). Maaar ik heb nu even pauze ^^ Ik heb een paar mooie plaatjes van mijn lolita voorbeeld voor jullie (maki). Jammer dat ik nog steeds niet weet hoe ik dit onder een link moet zetten :P anders had ik jullie duistere figuren (jessica) en heel hoop roze kunnen besparen :P